2015. június 30., kedd

Jelentem, visszatértem!

Sziasztok!

Jó hírem van: végre-végre vissza tudok térni, lesz időm foglalkozni a bloggal! Borzasztóan hiányzott már, és nagyon örülök, hogy mostantól itt tudok lenni teljes szívvel-lélekkel (máshogy nem is lenne értelme :))

Szeretném megköszönni a sok üzenetet, kedves szavakat, hogy tudattátok velem, hogy mennyire tetszik nektek a blog, és hogy mennyire hiányzik. Többen felajánlottátok a segítségeteket is, amit szintén köszönök. Nem is tudjátok, mekkora erőt adtatok az üzeneteitekkel!

Nem vagyok jó a hosszú beszédek írásában, úgyhogy rövidre fogom a dolgot :) Mostantól visszatérnek a fordítások - holnap már jön is az első ;) - és igyekszem újra visszazökkenni a régi kerékvágásba. Most eleinte még nem tudom megígérni a napi frissítést de 2-3 naponta biztosan jönnek az új anyagok, aztán lassacskán visszatérek a napi rendszerességre.

Sok munka lesz még a bloggal, kisebb-nagyobb javítások, és továbbra is szívesen fogadom a véleményeteket, javaslataitokat, és remélem mindenkinek a kedvére tudok majd tenni.

Jó újra itt lenni, és remélem, nem vettem el mindenki kedvét az oldaltól ezzel a kicsit hosszúra nyúlt szünettel. Bízom benne, hogy egyre többen leszünk, mert lesznek meglepetéseim számotokra, ezt megígérhetem ;)