2014. január 12., vasárnap

Bevezetés

Amikor beütjük a böngészőbe a www.pottermore.com címet, a következő oldal fogad minket:


A fenti három fül,  három különböző oldalra vezet el minket. A POTTERMORE.COM az, amelyet most látunk, a POTTERMORE SHOP egy webshop, ahol megvásárolhatjuk a könyveket e-book illetve hangoskönyv formában, immáron 13 nyelven (a magyar verzió azonban még nem képviselteti magát). A POTTERMORE INSIDER pedig a hivatalos blog, ahol a játékhoz kapcsolódó információkat tesznek közzé, kérdéseket tesznek fel, szavazásokat írnak ki, stb.

A jobb oldali menüben a Sign up gombra kattintva kezdhetjük meg a regisztrációt, és (ha nem bizonyulunk muglinak :)) rögtön el is kezdhetjük Harry Potter világának felfedezését.

Az oldal tetején, a három fül alatt lehet nyelvet választani: a játékos összesen hétféle nyelv közül választhat. Mellette pedig a Sign in gombra kattintva tudunk bejelentkezni, miután már regisztráltunk.

Jobb oldalt a webshop meglátogatására biztatnak, illetve rövid híreket is láthatunk.

Már itt a kezdőlapon is többféle menüpontot találunk. Alaphelyzetben a legfrissebb híreket láthatjuk, a többi pedig röviden bemutatja, hogy miről is szól az oldal: felfedezhetjük Harry történetét, megtudhatjuk, melyik házba tartozunk, bájitalt főzhetünk, varázsolhatunk, új információkat és történeket kapunk egyenesen Rowlingtól, illetve azt is megtudhatjuk, hogy melyik pálca választ minket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése