2014. január 14., kedd

Regisztráció

A regisztráció nem túl bonyolult, 5 lépés, és már kész is vagyunk.


1. lépés: 
Néhány adatra van szükségük ahhoz, létrehozzák a felhasználói fiókunkat. Legelőször a születési időnkre kíváncsiak nap/hónap/év felbontásban.

2. lépés:
Itt a lakóhelyünket kell kiválasztani, pontosabban az országot, és külön felhívják a figyelmünket, hogy bizonyosodjunk meg róla, hogy az általunk használni kívánt nyelvet választottuk-e ki a felső sorban, mert a játék során végig ezen a nyelven olvashatjuk az oldal tartamait.

3. lépés:
Miután kiválasztottuk Hungary-t, mint az országunkat, a személyes adatainkra kíváncsiak. A First name a keresztnevünket, a last name a vezetéknevünket jelenti (ezt én még két nyelvvizsga után is összekeverem... :)) Ezután ki kell választani a nemünket: Female (nő) illetve Male (férfi).
Ezután be kell gépelnünk az email-címünket kétszer, majd attól függően, hogy szeretnénk-e tájékoztató emailt a Pottermore-tól, vagy a Pottermore-tól és a Sonytól, választani kell a két opció között. (A Sony az oldal hivatalos támogatója)

4. lépés:
Itt kell megadni a jelszavunkat, aminek legalább 6 karakternek kell lennie, és minimum 1 számot kell tartalmaznia. Ezt is beírjuk kétszer, majd jöhet a következő lépés. Miután beírtuk a jelszót, azt is láthatjuk, hogy az mennyire erős.

5. lépés:
Utolsó lépésként, arra kell válaszolnunk, hogy mennyi könyvet/filmet ismerünk a Harry Potter sorozatból. Ha mindegyiket olvastuk/láttuk, elég az All felirat melletti négyzetet kipipálni. Az bal oldali oszlop a könyveket, a jobb oldali a filmeket jelöli.

A Continue gombra kattintva a következő oldalon gratulálnak, mert varázslók vagyunk, és megkapjuk az "osztálynévsort" is:



Újra a Continue gombra kell kattintani, és ekkor kapunk 5 felhasználónevet, ezek közöl kell választanunk. Ez azért van így, hogy még jobban védjék a felhasználók személyes adatait. A könyv másik oldalán be kell pötyögnünk az ellenőrző kódot, és a biztonság kedvéért láthatjuk az email címet, ahova a regisztrációt igazoló emailt kapjuk (ha ez nem stimmel, a change-re kattintva megváltoztathatjuk), majd ki kell pipálni a kis négyzetet, mellyel elfogadjuk a felhasználói feltételeket.

Végül a Create my account gombbal befejezzük a regisztrációnkat, és készen is vagyunk.

(A végén még megköszönik a regisztrációt, illetve tájékoztatnak, hogy elküldték az emailt, amit ha nem kapunk meg egy napon belül, ezen az oldalon találhatunk információkat.)

Ha jó címet adtunk meg, a levél rögtön megérkezik, és a linkre kattintva megerősítve regisztrációnkat, már csak a jelszavunkat kell beírni.

A belépés után ez a kép tárul elénk:


Az leírás szerint úgy tapasztalhatjuk meg Harry történetét, ahogy eddig még sosem.

Fedezd fel Harry történetét:
A történetek fő jeleneteit láthatjuk majd, egy-egy interaktív képen, és sok közülük Rowling új, exluzív írásait is tartalmazza.

Kezdd el az utazást:
Válj roxforti diákká, tudd meg, melyik a te házad, főzz bájitalt, és párbajozz a többi diákkal, és ezzel segíts a házadnak megnyerni a Házkupát.

Végül a Begin gombra kattintva megkezdhetjük a kalandot!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése