2014. október 30., csütörtök

Trick or Treat 15. nap

Trick: ha te lennél a káosz mestere a Roxfortban, milyen ugratást találnál ki?

"Elkapni őket! - rikácsolta Umbridge.
A Főinspektori Különítménynek azonban nem volt esélye. Alighogy elindultak az ikrek felé, azok elrugaszkodtak a földtől, és máris ötméteres magasságban lebegtek. Fred megkereste tekintetével a kopogószellemet, és odakiáltott neki:
- Fűts be neki a nevünkben, Hóborc!
És Hóborc, akik soha senkitől nem fogadott el parancsot, most lekapta harang alakú sapkáját, és vigyázzba vágta magát a levegőben. Fred és George a diákok mennydörgő tapsa közepette megfordították seprűiket, kiröppentek a nyitott tölgyfaajtón, s elnyelte őket az aranyló naplemente."
(Harry Potter és a Főnix Rendje, 19. fejezet: Pályaválasztási tanácsadás)


Biztos sokan szeretitek Halloween előestéjét, a Bajkeverők éjszakáját - és senki sem tud úgy baj keverni, mint a híresen tréfás kedvű Hóborc.

Hóborc, akit csupa szeretetből a káosz mesterének hívnak a Roxfortban, megfogadta Fred Weasley tanácsát, mikor az ikrek elhagyták az iskolát: zűrzavart okozott, amerre csak járt, és kipécézte magának a gonosz Umbridge professzort. Mi kifejezetten élveztük, mikor egy zsák tarantullát dobott be a Nagyterembe, és el tudjuk képzelni, ahogy Umbridge-ot követi, és idétlen hangoskodásba kezd, mikor a boszorkány megszólal.

Ha egy napra te lennél a káosz mestere a Roxfortban, mit tennél? Meséld el a legkreatívabb, legjobb ötletedet Facebookon, Twitteren vagy Tumblr-en a #MasterOfChaos - használva!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése