2014. augusztus 2., szombat

Apró hírek

Sziasztok!

Az elmúlt két hétben nem voltam gépközelben - a posztokat be tudtam időzíteni, de a pottermore-os híreket nem volt lehetőségem követni, viszont néhány dolog történt az oldalon, ezeket szeretném most megosztani veletek.

  • Az első és legfontosabb hír, hogy elérhetővé váltak A Tűz Serlege utolsó fejezetei, így aki ott tart, most folytathatja a játékot. Kapunk új extra tartalmakat, például a baglyokról és arról, hogy kezelik a varázslók a betegségeket, valamint a könyv történéseit követve találkozhatunk Hagrid durrfarkú szurcsókjaival, és bejárhajuk az útvesztőt is. Természetesen én is hozom majd a fordításokat - de mindent csak sorjában :)

  • A nyár megérkezett a pottermore-ra is! Virágba borult rétek és vízparton fekvő napozóágyak fogadnak minket a kezdőlapon. Emellett találunk ott egy sütkérező hebridai fekete sárkányt, és néhány a hegyoldalon csavargó szárnyas lovat is.

  • 31-én volt Harry 34. szülinapja, és ennek alkalmából mindenki kapott 150 galleont pottmore-on. Emellett ne feledkezzünk meg róla, hogy Rowling szintén aznap ünnepelte 49. születésnapját.

  • És volt még egy születésnap: 30-án lett 34 éves Neville, aki ma már a Roxfort gyógynövénytan professzora. Ennek kapcsán feltettek egy kérdést, miszerint ha te is a Roxfortban dolgoznál, mit tanítanál? A szavazás elérhető itt.

  • Már biztosan sokan hallottatok / olvastatok róla, hogy Floridában megnyílt az Abszol út élethű mása, ahol többek között megtekinthető a Weasley Varázsvicc Vállalat és a Gringottsból kitörő sárkány is - ha valaki arra jár, várjuk a beszámolóját! :) Addig is ezen az oldalon találhattok további információkat és képeket.
    Forrás
  • Utolsóként pedig szeretném felhívni a figyelmet a szavazásra, amit a jobb oldali sávban találtok. Ugyan a Kviddics Világkupának vége, de mi csak a legvégén kapcsolódtunk be, és rengeteg meccs volt, amiről nem írtam. Így az a kérdésem, hogy szívesen olvasnátok-e visszamenőlegesen a meccsekről (természetesen a szokásos napi posztok mellett).

1 megjegyzés:

  1. én olvasnék szívesen a meccsekről kommentárokat, bejegyzéseket, leírásokat

    VálaszTörlés